takaisin Toiminta-pääsivulle

Ubuntu-julisteet

Sisällysluettelo

Yleistä tietoa

Olemme painattaneet 1000 kpl Ubuntu-julisteita. Tuotteet myy Kari Argillander yksityishenkilönä. Hän lähettää julisteet maksikirjeenä rullana. Tämä on todettu toimivaksi eivätkä julisteet ole saaneet vaurioita. Tätä hanketta ovat tukeneet Mireabilis Oy ja Osuuskunta Sange. Kaikki voitot mitä julisteiden myynnistä tulee tullaan käyttämään Ubuntu Suomen hyväksi esimerkiksi johonkin tapahtumaan.

Seuraavat viestiketjut voivat myös olla hyödyksi:
http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=10155.0
http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=13367.0

http://www.ubuntu-fi.org/files/ubuntu_juliste_3007_pieni.jpg

Lähdetiedostot

pieni JPG (esikatselu), alkuperäinen, iso JPG (8MB), XCF (GIMP) (80MB). Lisenssi GPL & CC-BY-SA 3.0, suom. kiel. version tekijä Eino Parviainen. source material to the English version, toinen linkki. Vaihtoehtoinen versio JPG (4,5MB).

Julisteiden jakaminen Helsingissä

Osuuskunta Sangen Linux-tuki.fi jakaa julisteita Helsingin seudulla ilmaiseksi. Sangella on 200 kpl julisteita ja niitä saa itselleen ja niitä saa itselleen kun sopii hausta Otto Kekäläisen kanssa (otto ät sange.fi). Varaudu kertomaan minne suunnittelet vieväsi julisteen, jotta voidaan pitää pientä kirjanpitoa turhien samaan paikkaan viemisten karsimiseksi. Julisteita on edelleen noin 160 kpl jäljellä.

Tilaus muualle Suomeen

Voit tilata julisteita sähköpostitse. Julisteet maksavat vain postikulujen hinnan. Voit myös laittaa ylimääräistä jolloin tuet luultavammin jotain Ubuntu-aiheista tapahtumaa. Lähetä sähköpostia osoitteeseen kari.argillander ät gmail.com. Tilaukseen tulee olla liitettynä seuraavat tiedot:
Koko nimi
Postiosoite
Postipaikka
Postinumero
Puhelinnumero
Määrä

Puhelinnumero ei ole pakollinen, mutta on hyvä olla mahdollisten ongelmatilanteiden kohdalla. Voit myös tilata yksityisviestillä Ubuntu Suomen keskustelualueilla, olen siellä nimimerkillä "Kari Argillander". Jos sinulla on isompaa kysyttävää tai isompi tilaus voit myös soittaa minulle numeroon 0407455230.

Hinnat

Lukumäärä

Postituskulut

>1

4,00€

>5

5,50€

>8

8,00€

(voit maksaa postituskulujen lisäksi myös ylimääräistä, jos haluat)

Viedyt julisteet

Keräämme tähän paikkoja johon olemme jo vieneet julisteet. Voit myös lisätä tietoja tai jättää vaikka osoitteen pois. Jos et halua lisätä niitä tänne itse niin voit myös laittaa viestiä seuraavassa ketjussa http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=10155.0

Tilastoja

Myydyt julisteet: n 550 kpl
Voitolla: n. 115€
Tilaajia: 33 kpl