Tämä sivu on vähintään osittain vanhentunut, sivuston pysyviä osia kannattaa jatkossa kehittää Ubuntu Suomen Wordpress-puolella https://www.ubuntu-fi.org/yhteiso/toiminta/

Ubuntu Suomen toiminta

Paikallistoiminta Kansainvälinen_toiminta Kokoukset TODO Materiaaleja

Yhteisön kokoukset

Ubuntu Suomen yhteisön kokouksia pidetään kahden viikon välein #ubuntu-fi-tiimit-IRC-kanavalla (Freenode-verkko). Et tarvitse varsinaista IRC-ohjelmaa välttämättä, sillä kanavalle voi liittyä myös WWW-selaimella (katso alempaa kohdat ”Ajax-IRC” tai ”Java-IRC”, kumpi vain toimii mukavammin). IRC-kanavilla tavataan käyttää nimimerkkejä, mutta myös ihmisten koko nimet löytyvät jokaiselta tiedoista, ja nimimerkiksi voi valita myös oikean nimensä.

Säännöllisten kokousten tarkoituksena on parantaa yhteisön toiminnan avoimuutta ja tukea muita medioita mahdollistamalla reaaliaikainen keskustelu. Kokouksissa käydään läpi ajankohtaisia koko yhteisöä koskettavia asioita ja tiimien kuulumiset. Kokouksissa voidaan myös keskustella toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja mistä vain yhteisöä koskevista asioista.

Seuraavan kokouksen asialistalle, eli alemmaksi tällä sivulla, voi vapaasti lisätä asioita. Lisää nimesi asian jälkeen ja tule kokoukseen keskustelemaan siitä! Kokouksessa on usein paljon asioita käsiteltävänä, joten tiivistä esitystä arvostetaan.

Katso myös kokouksen pitäminen.

Seuraava kokous

(Lähde: http://loco.ubuntu.com/teams/ubuntu-fi) http://loco.ubuntu.com/meetings/ubuntu-fi/rss/

<<RSSReader: execution failed [No module named feedparser] (see also the log)>>

Alla kokouksen asialista ja asioiden esittelijät (asioiden perässä). Jokaiseen kohtaan liittyy myös edellisen kokouksen aiheiden kertaaminen tarpeen mukaan.

 1. Kokouksen avaus
 2. Nimenhuuto - nosta käsi näin: o/
 3. Tiedotettavaa / ajankohtaista
  1. Ubuntu 12.04 LTS alpha 2 ulos, beta 1 tulee 1.3. jolloin voidaan alkaa pitää ääntä aiheesta.
  2. ...
 4. Ohjeet_ja_tuki - dokumentaatioihmiset ja keskustelualueiden aktiivit

  1. ...
 5. Viestintä_ja_markkinointi - WWW-porukka, blogaajat, sosiaalisten medioiden ihmiset, markkinointi

  1. HUOM! Lataussivu rikkoutuu torstaina 16.2., koska Ubuntu 10.04.4 LTS julkaistaan ja tyhmästi vanhat linkit lakkaavat toimimasta. Korjattavat paikat löytyvät TODO-sivun 5-kohtaisesta listasta (pl. Finnish Remix joka jatkaa toimimasta).

  2. ...
 6. Suomentajaryhmä

  1. ...
 7. Kehittäjät ja testaajat - kaikki kehitysversion käyttäjät ja kehittäjät

  1. ...
 8. Muut esille tulevat asiat
  1. ...
  2. Kokouksen aikana asioita voi lisätä tänne: ???
 9. Seuraavan kokouksen ajankohta, puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja
  1. ...

Aikaisemmat kokoukset


CategoryTemplate