(rekisteröidy tai kirjaudu sisään wikin etusivulla muokataksesi tätä sivua)

Feistyn julkaisutapahtuma

Ubuntu_7.04_lehdistötiedote - Ubuntu Suomen lehdistötiedote Ubuntu 7.04 -julkaisusta

Tiedote julkistustilaisuudesta sähköpostilistalla

Ubuntu 7.04 julkaistiin 19.4.2007 ja julkaisua juhlistetaan tapahtumalla Helsingissä lauantaina 21.4.2007 klo. 13-16 Suomen yrittäjien tiloissa Mannerheimintie 76

Yleisen kokoontumisen lisäksi tilaisuudessa pyritään järjestämään esityksiä Feistyn uutuuksista ja Ubuntun käytöstä yleensä.

Ohjelmaa, esitysaikoihin sisällytetty mahdolliset kysymykset:

Tilaisuus jatkuu vapaamuotoisemmin kahvila Soihdussa, jossaa pidetään pieni asennusrieha ja keskustellaan Ubuntun levittämisestä Suomessa. Soihtu on varattu kello 16-20.

Myöhemmin illalla tai osittain päällekkäin muun ohjelman kanssa osa ihmisistä siirtynee esimerkiksi ravintoloihin. Jos on tarvetta kysellä esim. porukan sijainnista, voi soittaa tai lähettää tekstiviestiä Timolle numeroon 043-2005020 tai kysyä IRC:ssä.

Ideoina myös että ihmiset polttavat virallista 7.04 -CD-levyä, joita sitten voidaan jakaa tilaisuudessa. Myös ajatus paneelikeskustelusta ilmassa.

Lisää toimintaa yritetään kehittää tapahtumaan ja ehdotuksia sekä vapaaehtoisia otetaan vastaan foorumilla ja #ubuntu-fi-miitti -IRC-kanavalla (IRCnet).

Feisty Release Party

13:00, Saturday 21.04.2007 at Mannerheimintie 76, Helsinki, Finland - see map

Since Ubuntu Feisty Fawn 7.04 will be released 19.4.2007, will Ubuntu Finland organize a release party/event and a LoCo meeting at the same time.

Program:

People are requested to burn Feisty CD:s to be given away in the event. Some kind of panel discussion is also possible.

Suggestions and volunteers please write to ubuntu-fi forum.