Tämä sivu on vähintään osittain vanhentunut, sivuston pysyviä osia kannattaa jatkossa kehittää Ubuntu Suomen Wordpress-puolella https://www.ubuntu-fi.org/yhteiso/toiminta/

(jos et vielä ole, kirjaudu sisään tai rekisteröidy)

Ubuntu Suomen toiminta

Paikallistoiminta Kansainvälinen_toiminta Kokoukset TODO Materiaaleja


Paikallistoiminta

Sisällysluettelo

Paikallistiimit keskittyvät levittämään avoimen koodin tietoutta omalla asuinalueellaan, esimerkiksi maakunnan tai kaupungin alueella. Avoimen koodin leviämistä voi edistää järjestämällä tiedotusta, erilaisia tempauksia ja tilaisuuksia, ihan mitä mieleen tulee.

Katso Toiminta-sivulta lisätietoja Ubuntu Suomen toiminnasta yleisesti sekä liiketoiminnan pystyttämisestä, ja Materiaaleja -sivulta lisätietoja lainattavista tavaroista ym.

Tapahtumien järjestäminen

Järjestä paikkakunnallasi Ubuntuun liittyvä esitys/tutustumistilaisuus tai muu tapaaminen ja tavoita ihmiset! Keskustelualueilla on kerätty viestiketjuun yleistietoa tapahtumien järjestämisestä.

Lisätietoa sivulla Tapahtumat.

Paikallistoiminnan organisointi

'Think Globally, Act Locally'. Paikallistason toiminta luo vahvaa pohjaa avoimen koodin yleistymiselle. Muutama paikallistiimi on vapaiden ohjelmistojen / Linuxin / Ubuntun ympärille syntynyt, ja niiden välillä voisi tarpeen mukaan myös tehdä yhteistyötä ja jakaa ideoita.

Edustajia jokaisesta paikallistiimistä toivotaan esimerkiksi IRC-kanavalle #ubuntu-fi-tiimit. Pohdittavaa voisi olla esim. materiaalin tuottaminen, erilaisten tapahtumien yleinen suunnittelu, paikallistiimien kokoon haaliminen? Kts. http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=8179.0

Jos sinua kiinnostaa järkätä paikallistiimien välistä yhteistyötä, ala kysellä muita kiinnostuneita mukaan keskustelualueilla.

Paikallisporukat

Pk-seutu

Tampere

Pori

Etelä-Pohjanmaa

Group Tavastia

(GT:n toiminta on toistaiseksi jäissä, jos joku haluaa ottaa ohjat käsiinsä voi ottaa yhteyttä Toniin keskustelualueella)

Jeppis Linux UserGroup - Pietarsaari/Jakobstad

Joensuu LinuxUserGroup (Jinux)

Meri-Lapin UbuntuUserGroup (MeLaBuntu)

Lahti

Pohjois-Savo / Ylä-Savo / Iisalmi

Kemiönsaari

Lisää omasi

Muita suomalaisia Linux-käyttäjäyhdistyksiä