(rekisteröidy tai kirjaudu sisään wikin etusivulla muokataksesi tätä sivua)

Toiminta (yleistietoa)

Paikallistoiminta

Suomen laajuinen toiminta (tiimit)

Kansainvälinen_toiminta

Kokoukset TODO

Toimintaideoita

Sisällysluettelo

Tälle sivulle on kerätty ideoita yhteisölle toteutettavaksi tempauksina, tapahtumina, oppaina jne.. Ideoista voi keskustella forumilla. Lähteenä tälle sivulle on käytetty ketjua forumilla. Katso myös blogiartikkeli Mikä on käyttäjäyhteisö ja mitä se tekee

Näitä ajatuksia saa vapaasti käyttää ja jalostaa ja konkretisoida. Teemana monissa ideoissa on pääsy laajempaan tietoisuuteen, tavallisten käyttäjien keskuuteen, pois tästä omasta Ubuntukäyttäjäsisäpiiristä.

Sisältö: WWW-sivut

Sisältö: oppaat, mainosmateriaalit, julkaisut jne

Sisältö: blogi / uutiset

Markkinointi- ja WWW-tiimi TODO

Tämä osio oli ennen omalla sivullaan.

Päätettäviä

Tehtäviä

Tapahtumat ja tempaisut

Koulukiertue

3-5 hemmoa, autoon vaikka 5 linux-konetta ja vino pino levyjä ja kouluja kiertämään, tietenkin sovittu etukäteen koulun kanssa.

Esimerkiksi päivä/koulu. Alkuun jonkunlainen laadukas, vauhdilla etenevä ja viihdyttävä esittely (Mikä on käyttöjärjestelmä, mitä kaikkea siistiä Linuxilla voi tehdä jne.. ) jonka jälkeen oppilaat voisivat itse kokeilla, kysellä ja ihmetellä ja lopuksi kantaa sen cd:n mukanaan kotiin. Jos ei muuten niin atk-tunneilla.

Variaationa voisi mennä kouluun ja iskeä kaikkiin atk-luokan (onko sellaisia vielä erikseen?) koneisiin livelevyn (jonka toimivuus eli yhteensopivuus raudan kanssa on tietysti eka käyty tarkastamassa) ja teettää sillä oppilailla jotain juttuja.

Idea lainattu täältä: http://dot.kde.org/1211972253/

LoCo-raportointi

Muuta