Aiemmat tiedotteet:
Ubuntu_8.04_lehdistötiedote
Ubuntu_7.10_lehdistötiedote
Ubuntut_kansanedustajille_lehdistötiedote
Ubuntu_7.04_lehdistötiedote

Internet, 20.4.2009

Ubuntu 9.04 -lehdistötiedotteet

Ubuntu Suomi ei tällä kertaa lähetä erikseen lehdistötiedotteita, vaan käytettävissä ovat Ubuntun kehittäjäyrityksen Canonicalin englanninkieliset lehdistötiedotteet. Huomioitavaa kuitenkin Ubuntu-julkaisutapahtumat Suomessa.

Ubuntu 9.04 on ladattavissa torstaina 23.4.2009 muun muassa Ubuntu Suomen sivuilta http://www.ubuntu-fi.org/. Katso myös lyhyt kooste uutuuksista sivulla ”Ubuntu 9.04 – uudet ominaisuudet”.

Ubuntu Suomi

Ubuntu Suomi (www.ubuntu-fi.org) on Ubuntun yhteisön virallinen paikallissivusto, joka tarjoaa suomalaisille tietoa ja keskustelupaikan Ubuntusta. Sivusto toimii vapaaehtoisvoimin. Ubuntu Suomen sivuilta löytyvät myös Ubuntun suomalaiset yrityspartnerit sekä Ubuntun markkinapaikan jäsenet.

Julkaisutapahtumia

Ubuntun suomalaiset käyttäjät järjestävät julkaisutapahtumia ja -tapaamisia ympäri Suomea lauantaina 25. huhtikuuta 2009. Varmistuneita paikkakuntia Helsinki, Riihimäki ja Seinäjoki. Tuoreimmat tiedot julkaisutapahtumista Ubuntu Suomen sivulta http://wiki.ubuntu-fi.org/Ubuntu_9.04_julkaisutapahtumat

Lisäksi Ubuntu 9.04 -julkaisuviikolla muita Linux-aiheisia tapahtumia on Turussa ja Porissa, lisätiedot http://www.vapaasuomi.fi/ -sivuston tapahtumakalenterista.

Toimittajille

Lähetämme toimittajille pyynnöstä Ubuntu-CD:n, tai sen voi ladata Ubuntu Suomen sivuilta. Tarvittaessa voimme jopa järjestää demotilaisuuden.

Tiedustelut:

Timo Jyrinki <timo.jyrinki@iki.fi> (043 200 5020) tai Jussi Kekkonen <tmt@ubuntu.com> (050 514 6975)

Linkkejä: